logo ISPconnect

ECM2 is lid van de vereniging ISPConnect Nederland. Die heeft als doel om collectief de belangen van bedrijven in en direct gelieerd aan de ISP-sector te behartigen en te vertegenwoordigen.
Onderdeel van ISPConnect is een onafhankelijke geschillencommissie. Indien er een conflict ontstaat dat niet onderling is op te lossen, kan je dat geschil voorleggen aan deze commissie met behulp van dit formulier.

Naar de website van ISPconnect.

logo REM Automatisering

REM Automatisering is 30 jaar actief als automatiseerder en profileert zich nadrukkelijk als Open Source ontwikkelaar met het VTH pakket OpenWave als zeer succesvol resultaat, in gebruik bij gemeenten en Omgevingsdiensten. Gestreefd wordt naar een zo uitgebreid mogelijke OpenSource suite voor de Vergunning, toezicht en handhaving organisatie. Koppeling met Alfresco, Libreoffice, Postgresql en het gebruik van open koppelvlakken maken dat mogelijk.

Naar de website van REM Automatisering.

logo Docuwork

Docuwork is een vooraanstaande leverancier van oplossingen op het gebied van procesoptimalisatie, intelligente documentverwerking, digitale archivering en back log scanning. Docuwork levert het platform DocYard voor digitalisering van de postkamer, het uitlezen van data en automatische document classificatie. Uiteindelijk belanden de gescande documenten, inclusief metadata in het Alfresco DMS.

Naar de website van Docuwork.
Zie ook een demo van DocYard.

logo Kopano

Als hosted partner van Kopano, zorgen wij ervoor dat je een volwassen, gebruiksvriendelijk platform hebt voor e-mail, agenda, contactpersonen, synchronisatie met mobiele devices en meer. Kopano loopt voorop in het ontwikkelen van een open source groupware platform voor het MKB dat niet meer gebonden wil zijn aan complexe licentiemodellen en de traditionele beperkingen.

Naar de website van Kopano.

logo Docuwork

Easy Office Online is onze partner voor het leveren van VoIP-oplossingen. Deze oplossing is gekoppeld aan SuiteCRM, waarbij je doorklikt naar de juiste persoon in het CRM, of je rechtstreeks uit het CRM kunt bellen. Vast of mobiel. Easy Office Online levert daarnaast werkplekken en internet.

Naar de website van Easy Office Online.