Wij geloven sterk in de toegevoegde waarde van een netwerk van experts. Samen kan je immers meer voor elkaar krijgen en een betere en bredere dienstverlening bieden, zonder in te leveren op kwaliteit. Daar wordt iedereen beter van.

Op deze pagina presenteren wij de partijen waarmee wij samenwerken om jou de beste dienstverlening te bieden.


logo ISPconnect

ECM2 is lid van de vereniging ISPConnect Nederland. Die heeft als doel om collectief de belangen van bedrijven in en direct gelieerd aan de ISP-sector te behartigen en te vertegenwoordigen.
Onderdeel van ISPConnect is een onafhankelijke geschillencommissie. Indien er een conflict ontstaat dat niet onderling is op te lossen, kan je dat geschil voorleggen aan deze commissie met behulp van dit formulier.

Naar de website van ISPconnect.

logo Walnut.Marketing

Samen met Walnut.Marketing helpen wij ambitieuze MKB(+) ondernemers met het bedenken, uitwerken en uitvoeren van een big data gedreven online marketingstrategie. Walnut.Marketing zorgt voor de strategie, wij voor het CRM en de integraties met andere applicaties.

Naar de website van Walnut.Marketing.

logo REM Automatisering

REM Automatisering is 30 jaar actief als automatiseerder en profileert zich nadrukkelijk als Open Source ontwikkelaar met het VTH pakket OpenWave als zeer succesvol resultaat, in gebruik bij gemeenten en Omgevingsdiensten. Gestreefd wordt naar een zo uitgebreid mogelijke OpenSource suite voor de Vergunning, toezicht en handhaving organisatie. Koppeling met Alfresco, Libreoffice, Postgresql en het gebruik van open koppelvlakken maken dat mogelijk.

Naar de website van REM Automatisering.

logo Kopano

Als hosted partner van Kopano, zorgen wij ervoor dat je een volwassen, gebruiksvriendelijk platform hebt voor e-mail, agenda, contactpersonen, synchronisatie met mobiele devices en meer. Kopano loopt voorop in het ontwikkelen van een open source groupware platform voor het MKB dat wat verder kijkt dan hun neus lang is.

Naar de website van Kopano.