Over ECM2

ECM2 is een klein, maar groeiend bedrijf, dat met een jong, enthousiast, multidisciplinair team SaaS/cloud- en consultancydiensten levert aan met name het MKB. Dat brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Je werkt in een klein team samen met alle medewerkers. Wij vinden open communicatie belangrijk.
  • Er is veel ruimte voor eigen inbreng en eigen initiatief. We doen niet aan vaststaand beleid en er is geen HR afdeling.
  • Je voert je projecten uit naar jouw inzichten in samenwerking met collega's en de klant. Voor sparren en advies kun je altijd terecht bij je collega's.
  • We werken voornamelijk voor het MKB, dus je hebt vaak rechtstreeks contact met degene die de beslissingen neemt over het project. Daardoor hebben onze projecten een korte doorlooptijd en kan je snel meters maken.
  • Wij verrassen klanten met een snelle levertijd van producten, goede service en een snelle doorlooptijd van projecten. Dit zorgt voor tevreden klanten, wat (mede) een prettige werksfeer oplevert.

Het kantoor van ECM2 ligt vlakbij het Oosterpark en de Dappermarkt en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

 


 

Op dit moment hebben we geen vacatures of stages

Denk je toch van onschatbare waarde voor ons te kunnen zijn, stuur dan je open sollicitatie met CV en motivatie naar ECM2 via info@ecm2.nl