x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Alfresco Consultancy & Maatwerk

Wil je verder gaan dan de standaardopties. Wil je hulp of advies bij migratie, inrichting of implementatie, of ben je op zoek naar een installatie op eigen apparatuur? Wij helpen je graag verder met onze consultancydiensten.

Wij zijn gespecialiseerd in Alfresco en de daaraan gerelateerde applicaties en tools. Omdat wij exclusief gebruikmaken van de open source versie, kunnen wij Alfresco aanpassen zoals jij dat wilt. Integreren in jouw huidige IT-platform of de inrichting optimaliseren voor de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie behoren ook tot de mogelijkheden.

We spitsen Alfresco op verschillende manieren toe op klantwensen. Daarbij kennen we drie niveaus:

  1. Inrichten, waarbij we met de ingebouwde tools zorgen het DMS aansluit op de werkwijze en wensen.
  2. Maatwerk, waarbij we de applicatie uitbreiden met zaken als extra knoppen, scripts, workflows en acties. Daardoor sluit het DMS nog beter op jouw situatie aan.
  3. Toegespitste interface, waarbij we een aangepaste interface realiseren die precies toont wat jij wilt en werkt, zodat die precies bij jouw organisatie past.

Wij gebruiken de Community editie voor onze klanten en zijn daarom geen Alfresco-partner. We zijn één van de weinige professionele partijen in Nederland die kan helpen met implementeren van deze versie. Overigens kunnen we ook overweg met de Enterprise versie. We gaan graag het gesprek aan om te ontdekken wat de beste optie voor jouw organisatie is.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Laat het Alfresco DMS voor jou werken.

Ga voor een goede inrichting en bedrijfsspecifieke aanpassingen.

Meer lezen over Alfresco?