x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Waarom Alfresco?

Met het Alfresco DMS schep je orde in de documentenstroom. Een groot deel van de communicatie met collega’s en klanten verloopt via e-mail en klantgegevens plaats je in een gestructureerd CRM. Maar hoe gaat dat met documenten en andere bestanden? Hoe zit het met de structuur? Hoe doorlopen documenten de juiste processen binnen de organisatie? Hoe voeg je (automatisch) de juiste kenmerken toe, zodat je weet dat het document de juiste procedure heeft gevolgd? Hoe weet je zeker dat je de juiste versie van een bestand gebruikt?

Maak je voor jullie documenten gebruik van een mappenstructuur of een gesloten systeem dat verder nergens mee communiceert, dan is dat is een groot gemis en risico voor de organisatie. Want hoe kan je al die gegevens goed en effectief inzetten?

Als je ontdekt dat er documenten binnen een (privé) Dropbox of ander onbeheerd account worden opgeslagen, wat betekent dat voor de veiligheid en AVG je dan? Van wie zijn die documenten dan eigenlijk?

Door ervoor te zorgen dat je als organisatie een goede oplossing biedt, voeg je waarde toe voor alle betrokkenen, verbeter je het gebruik van de procedures en daarmee de kwaliteit van documenten en temper je het gebruik van IT-middelen die niet onder jouw controle staan. Alfresco biedt daarvoor de mogelijkheden die je nodig hebt.

Wij zijn specialist in Alfresco en helpen jou graag!

Vragen? Sparren? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Waarom documentenbeheer met Alfresco?

Alfresco is een open en vooruitstrevend ‘Enterprise Content Management’-systeem, ofwel een Document Management System (DMS) met meer mogelijkheden.

Het Britse bedrijf Alfresco is opgericht door oud-werknemers van Documentum en Business Objects, twee van de grootste leveranciers van traditionele, gesloten ECM-software. Sinds de oprichting in 2005 is Alfresco uitgegroeid tot het meestgebruikte open source ECM-pakket en wordt dit gezien als belangrijkste concurrent voor de gesloten pakketten. Wij maken gebruik van de 100% open source versie, ook wel de Community-edition genoemd.

Laat het Alfresco DMS voor jou werken.

Ga voor een goede inrichting en bedrijfsspecifieke aanpassingen.

Meer lezen over Alfresco?