Prijzen & bestellen

Prijzen en aanpak

Net als de dienst, willen we ook de prijzen eenvoudig houden. We hebben daarom maar twee types:

Als ZZP’er kies je accounts van het type ‘GebruikersOpslag‘. Hierbij krijgt iedereen voor wie je dit bestelt een eigen inlognaam en opslagruimte.

Bestanden delen kan onderling en (ongelimiteerd en gratis) met derden. Kies voor de XL-versie als je extra veel opslagruimte nodig hebt.

Is 50GB niet genoeg? Dan kan je ook voor BedrijfsOpslag gaan: functioneel is dat hetzelfde, maar dan met meer opslag.

Voor zakelijk gebruik kies je in ieder geval één keer ‘BedrijfsOpslag‘ en per medewerker een ‘GebruikersOpslag‘.

Op de centrale BedrijfsOpslag maak je een gedeelde map aan en deelt die met één of meer groepen waarin medewerkers zitten. Die hebben daartoe toegang tot de bestanden via hun eigen GebruikersOpslag met de rechten die je aan de groepen hebt toegewezen. Daarmee blijven de bestanden altijd in de organisatie, ook al vertrekt er iemand en sluit je die GebruikersOpslag.

Klinkt de aanpak ingewikkeld? We helpen je graag bij het nadenken over en uitvoeren van de inrichting!

Kies voor BedrijfsOpslag XL als je extra veel opslagruimte nodig hebt. Bij XL is de ruimte ook onbeperkt uit te breiden.

 

Wil je veel opslag in de cloud, maar wil je meer grip op je data dan bij standaard clouddiensten? Dan is ‘PrivéCloud XXL‘ wellicht iets voor jou. Hierbij zetten we, binnen onze infrastructuur, een complete server alleen voor jou op!

Wij zorgen, net als in de cloudoplossing, dat deze server goed en veilig blijft draaien, up-to-date blijft en dat de andere technische aspecten in orde zijn. Jij krijgt dan toegang tot minimaal 2.000 GB aan opslag en de mogelijkheid om 100 gebruikers toegang te geven tot deze dienst. Je krijgt ook meer te zeggen over de instellingen van deze cloudoplossing. Je kunt de dienst bijvoorbeeld limiteren op IP-adres, zelf bepalen hoeveel schijfruimte een gebruiker heeft, of je met versiebeheer wilt werken of niet, enzovoorts.

Laat NLCloudOpslag voor jou werken.

Ga voor een goede inrichting en bedrijfsspecifieke aanpassingen.

Meer lezen over NLCloudOpslag?