x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Prijzen & bestellen

Prijzen en aanpak

Net als de dienst, willen we ook het prijsmodel eenvoudig houden. We hebben daarom slechts twee standaardtypes en één type waarbij je nog meer grip heb op jouw cloud storage. Er is daarom vast een aanbod dat bij jouw wensen past.

Als ZZP’er kies je accounts van het type ‘GebruikersOpslag‘. Hierbij krijgt iedereen voor wie je dit bestelt een eigen inlognaam en opslagruimte.

Bestanden delen kan onderling met alle beschikbare functionaliteit en ongelimiteerd en gratis met derden. Kies voor de XL-versie als je extra veel opslagruimte nodig hebt.

Is 1.000GB niet genoeg? Dan kan je ook voor BedrijfsOpslag XL gaan: functioneel is dat hetzelfde, maar dan met meer opslag en naar wens verder uit te breiden.


Voor zakelijk gebruik kies je in ieder geval één keer ‘BedrijfsOpslag‘ en per medewerker een ‘GebruikersOpslag‘.

Op de centrale BedrijfsOpslag maak je een gedeelde map aan en deelt die met één of meer groepen waarin medewerkers zitten. Die hebben daartoe toegang tot de bestanden via hun eigen GebruikersOpslag met de rechten die je aan de groepen hebt toegewezen. Daarmee blijven de bestanden altijd in de organisatie, ook al vertrekt er iemand en sluit je die GebruikersOpslag.

Klinkt de aanpak ingewikkeld? We helpen je graag bij het nadenken over en uitvoeren van de inrichting! Dit aanbod is ook inclusief telefonische support (en natuurlijk ook via e-mail), dus heb je vragen over inrichting of gebruik, neem dan gerust contact met ons op.

Kies voor BedrijfsOpslag XL als je extra veel opslagruimte nodig hebt. Bij XL is de ruimte ook verder uit te breiden, mocht je behoefte hebben aan meer opslag.


Wil je veel opslag in de cloud, maar wil je meer grip op je data dan bij standaard clouddiensten? Dan is ‘PrivéCloud XXL‘ wellicht iets voor jou. Hierbij zetten we, binnen onze infrastructuur, een complete server alleen voor jou op!

Wij zorgen, net als in de cloudoplossing, dat deze server goed en veilig blijft draaien, up-to-date blijft en dat de andere technische aspecten in orde zijn. Jij krijgt dan toegang tot minimaal 2.000 GB aan opslag en de mogelijkheid om 100 gebruikers toegang te geven tot deze dienst. Je krijgt ook meer te zeggen over de instellingen van deze cloudoplossing. Je kunt de dienst bijvoorbeeld limiteren op IP-adres, zelf bepalen hoeveel schijfruimte een gebruiker heeft, of je met versiebeheer wilt werken of niet, enzovoorts.

Laat NLCloudOpslag voor jou werken.

Ga voor een goede inrichting en bedrijfsspecifieke aanpassingen.

Meer lezen over NLCloudOpslag?