x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Over NLCloudOpslag

Makkelijk in het gebruik, veilig in Nederland

Dagelijks produceren we allerlei soorten bestanden: documenten, spreadsheets, presentaties, afbeeldingen et cetera. We willen die graag goed en veilig opgeslagen hebben, maar er tegelijkertijd ook altijd bij kunnen. Je wil een dienst die:

  • Simpel is, waarbij bestanden automatisch synchroniseren en er Apps zijn voor iOS, Android, PC en Mac.
  • Veilig is, want we willen geen bestanden kwijtraken en niet dat iemand anders daar bij kan zonder toestemming.
  • Altijd beschikbaar is, om snel bestanden te delen, of die leaflet te laten zien als dat toevallig ter sprake komt!
  • Videovergaderen en schermdelen. Ook met externe partijen op basis van uitnodiging.
  • Gelijktijdig samenwerken aan documenten, spreadsheets en presentaties. Verhoog de effectiviteit!
  • Een bereikbare helpdesk heeft, voor als er iets mis gaat of je een vraag hebt.

Daar hebben wij de oplossing voor: NLCloudOpslag. Bestanden synchroniseren automatisch met jouw apparatuur (Mobiel, PC, Mac), je deelt ze eenvoudig met collega’s, klanten en leveranciers en je werkt gelijktijdig samen aan documenten. Ook werk je met elkaar samen via een videoverbinding: als ‘los’ gesprek, met een team, of als onderdeel van het samenwerken aan een document.

Daarnaast, niet onbelangrijk, staan alle bestanden ook nog eens in een Nederlands datacenter van een Nederlandse partij en vallen daarmee 100% onder de Nederlandse wetgeving voor privacy en gegevensbescherming. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verdragen met bijvoorbeeld Amerikaanse partijen en andere schijnzekerheden.

We zijn misschien niet de goedkoopste, maar je kunt wel contact met ons opnemen als er iets mis gaat en je kunt erop vertrouwen dat we ons aan de Nederlandse wetten met betrekking tot privacy en gegevensbescherming zullen houden.

Voor wie is NLCloudOpslag?

Voor het MKB

Op kantoor nemen productiviteit en daarmee gebruiksgemak de hoogste prioriteit in. Veiligheid, toegang tot en duidelijkheid over eigenaarschap van bestanden neemt steeds meer toe in belang.

Met NLCloudOpslag realiseer je alle punten in één keer. Zo is er het gemak van automatische synchronisatie en het onderling en met derden kunnen delen van bestanden en gelijktijdig werken aan documenten in de on-line, volwaardige office applicatie. Wij zorgen voor een dagelijkse back-up die we tot drie maanden bewaren. Het eigenaarschap van bestanden is eenvoudig te realiseren door gebruik te maken van één centraal beheerde opslagplaats waar alle medewerkers hun bestanden opslaan, en daar ieder met een eigen account en met eigen rechten toegang tot te geven. En dat zonder dat het afbreuk doet aan het gebruiksgemak.

MKB

Voor ZZP’ers

ZZP

Je maakt onderweg documenten aan op je laptop, maakt foto’s met je mobiel, houdt financiële overzichten bij op je PC en krijgt regelmatig informatie van klanten toegestuurd. Waar laat je die allemaal en hoe kom je er weer bij als je ze nodig hebt? Hoe deel je gemakkelijk de geproduceerde resultaten, zoals presentaties, rapporten, foto’s en notities met anderen?

NLCloudOpslag heeft Apps voor iOS, Android, PC, Mac en Linux. Synchroniseren van bestanden gaat automatisch en naar al je apparaten. Je hebt dus altijd die presentaties, rapporten, foto’s en notities bij de hand en weet zeker dat de bestanden veilig zijn opgeslagen in de cloud. Daarnaast kan je ze ook nog eens (gratis!) delen met wie je wilt, naar wens met of zonder wachtwoord beveiligd en met of zonder eindtijd.

Laat NLCloudOpslag voor jou werken.

Ga voor een goede inrichting en bedrijfsspecifieke aanpassingen.

Meer lezen over NLCloudOpslag?