x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Consultancy en maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in SuiteCRM en de daaraan gerelateerde applicaties en tools. Omdat SuiteCRM 100% open source is, kunnen wij het CRM precies aanpassen zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld door de inrichting te optimaliseren voor de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie, het CRM te koppelen met jouw huidige (informatie)systemen (intern of cloud), door veelvoorkomende handelingen te automatiseren, door automatisch betalingen te boeken in jouw (online) boekhoudsystem, te veel om op te noemen…

Wij hebben SuiteCRM reeds op vele verschillende manieren aangepast aan de wensen van onze klanten. De vier hoofdgroepen daarbij zijn:

  1. Inrichten. We zorgen ervoor dat het CRM jouw processen optimaal ondersteunt en je de juiste informatie kunt opslaan en weer terugvinden.
  2. Koppelen. We koppelen met (cloud) systemen, zoals een boekhoudpakket, KvK en eigenlijk alle systemen die beschikken over een API.
  3. Maatwerk. We breiden de applicatie uit met dynamische zaken als het tonen/verbergen van velden en verplicht stellen van velden.
  4. Automatiseren. Bijvoorbeeld automatisch aanmaken van taken, en versturen van e-mails. Bespaar veel tijd en voorkom je fouten.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Laat SuiteCRM voor jou werken.

Laat je verrassen door nieuwe inzichten en mogelijkheden

Meer lezen over SuiteCRM?