Consultancy en maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in SuiteCRM en de daaraan gerelateerde applicaties en tools. Omdat SuiteCRM 100% open source is, kunnen wij het CRM precies aanpassen zoals jij dat wilt. Bijvoorbeeld door de inrichting te optimaliseren voor de bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie, het CRM te koppelen met jouw huidige (informatie)systemen (intern of cloud), door veelvoorkomende handelingen te automatiseren, door automatisch betalingen te boeken in jouw (online) boekhoudsystem, te veel om op te noemen…

Wij hebben SuiteCRM reeds op vele verschillende manieren aangepast aan de wensen van onze klanten. De vier hoofdgroepen daarbij zijn:

  1. Inrichten, waarbij we ervoor zorgen dat jouw bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund en je de juiste informatie kunt opslaan en weer terugvinden.
  2. Koppelen, waarbij we koppelen met (cloud) systemen, zoals boekhoudpakketten, KvK-database, eigenlijk alle systemen die beschikken over een API.
  3. Maatwerk, waarbij we de applicatie uitbreiden met meer dynamische zaken als het tonen/verbergen van velden en verplicht stellen van velden.
  4. Automatiseren, waarbij we bijvoorbeeld automatisch taken kunnen aanmaken, en e-mails versturen. Hiermee bespaar je veel tijd en voorkom je fouten.

Waarmee kunnen we jou helpen?

Laat SuiteCRM voor jou werken.

Wellicht verrassen we je nog met nieuwe inzichten en mogelijkheden

Meer lezen over SuiteCRM?