x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Onze missie, visie kernwaarden en partners

Missie en visie

Onze missie

Wij vinden het belangrijk dat grote én kleinere bedrijven kunnen beschikken over applicaties die zijn toegespitst op hún werkzaamheden. We zien namelijk maar al te vaak dat het MKB ‘verzuipt’ in de informatie, maar die niet effectief kan inzetten. Of dat organisaties zichzelf druk houden met het dagelijks (pragmatisch) oplossen van problemen, zonder ooit een permanente oplossing te kunnen realiseren.

Daar bovenop komt de constant veranderende wetgeving rondom informatie en het gebruik en vernietigen daarvan. Denk bijvoorbeeld aan de AVG. Wetgeving die van een organisatie vraagt om continue op de hoogte te zijn van binnen de organisatie beschikbare informatie, wie toegang heeft tot deze informatie en wie deze gebruikt.
Dat kan je niet meer organiseren met gedeelde taken in Outlook en lijstjes in Excel of Google Docs.

Je hebt goede tools nodig die hierbij helpen en die uitnodigen tot gebruik, niet tot het omzeilen van de afspraken omdat de systemen niet goed genoeg werken.

Omdat wij uitsluitend met vrij aanpasbare applicaties werken, kunnen we die ook altijd precies zo inrichten of aanpassen om maximaal effect te hebben binnen het beschikbare budget.
Om dat maximale effect te kunnen bereiken, beperken we ons tot enkele kernapplicaties die een groot deel van de ervaren problemen kan oplossen.

Missie
Visie

Onze visie

We willen graag zoveel mogelijk MKBers helpen met het op orde krijgen van hun informatiestromen en het optimaliseren van het gebruik en beheer daarvan.

Wil jij ondersteund worden door passende IT-middelen?
> Wij zorgen ervoor dat het CRM of DMS op jullie wensen is aangepast.

Wil je de uitgaven aan IT binnen de perken houden?
> Wij rekenen redelijke maandprijzen voor het gebruik van de software.

Weet je nog niet precies het eindplaatje, of is er beperkt budget?
> Wij hoeven niet in één keer alle problemen op te lossen.

Onze kernwaarden

Onze partners