Net als jij, geloven wij in eerlijkheid, samenwerken, openheid en klantvriendelijkheid. Als ondernemer in het MKB of ZZP'er zoek je naar onderscheidende kwaliteiten en laat je je niet graag dwingen zaken op een bepaalde manier te doen. Wij zorgen ervoor dat je die uitgangspunten niet hoeft te verlaten waar het de IT betreft.

Sinds onze oprichting in 2010 bieden wij een alternatief voor de gevestigde orde. Onze dienstverlening is gebaseerd op open, flexibele software, een klantvriendelijke aanpak en kortlopende contracten. Op die manier maken we alle mogelijkheden die IT biedt weer toegankelijk voor het MKB, zelfstandigen en consumenten.

De software die wij gebruiken komt van bedrijven die wortelen in de open source gemeenschap: Alfresco, SuiteCRM en Kopano. Wij voegen daar onze eigen verbeteringen en uitbreidingen aan toe en draaien deze op een zelfbeheerde, Nederlandse infrastructuur. Op die manier realiseren wij de ideale oplossing voor jouw IT-vraagstukken.

Eerlijkheid en Samenwerking

Samenwerken is de sleutel tot succesvol ondernemen. Wij werken samen met onze partners, maar ook met onze klanten. Dat begint bij het houden van een eerlijk verhaal tijdens de kennismaking (over wat er wel kan, maar vooral ook wat niet (standaard) mogelijk is) en daarna tijdens de inrichting, implementatie en in de werkzame fase.

 • Eerlijkheid: we geven altijd een zo compleet mogelijk beeld van onze producten en diensten: wat kan er wel én wat kan er niet. Ook als dat betekent dat wij de zaken anders zouden aanpakken om de kosten te verlagen of zelfs dat wij je niet kunnen helpen.
 • Samenwerking: tijdens alle fases van het proces werken we met jou samen. Dat betekent regelmatige communicatie over aanpak en voortgang en het vragen van input.
 • Resultaatgericht: als wij met een project starten is ons doel een succesvolle afronding. Dat betekent dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor het resultaat, maar dat ook van jou vragen.
 • Zelf doen of laten doen: elk van onze producten biedt in meer of mindere mate mogelijkheden voor aanpassing en importeren. Jij hebt de keuze om dat zelf in te richten of dat door ons te laten doen. Wij dwingen niemand uren af te nemen.

Klantvriendelijkheid en flexibiliteit

Wij vinden dat een goede serviceverlening cruciaal. Niet alleen tot ondertekening van het contract, maar ook daarna. Wij vinden het ook niet meer van deze tijd om langlopende contracten af te sluiten. Je kunt daarom na drie maanden per maand het aantal gebruikers bijstellen of de dienst zelfs helemaal opzeggen. Zonder verborgen kosten of andere beperkende clausules.

 • Reactiesnelheid: wij reageren gewoonlijk dezelfde werkdag op je vragen. In de praktijk reageren we in meer dan 75% binnen één uur op vragen via e-mail, vaak direct met een oplossing.
 • Snelle levering: wij leveren de bestelde diensten gewoonlijk binnen één werkdag. Dat geldt zowel voor diensten via ons 'gedeelde' platform, maar ook op een privésever ('MKB').
 • Flexibel: je betaalt per gebruiker per maand en kunt het gebruikersaantal per hele maand bijstellen.
 • Korte contracten: de eerste contractuur is drie maanden en diensten zijn daarna per hele maand opzegbaar.

Openheid en toegankelijkheid

Open, flexibele software geeft jou weer de mogelijkheid zelf te bepalen welke software en welke hardware jij wilt gebruiken. Daarom kan jij een iPad gebruiken, het hoofd administratie een PC en de flexwerker een Macbook om documenten te lezen, email te versturen of klantgegevens bij te werken.

 • Openheid: wij gebruiken uitsluitend open source software die open standaarden ondersteunt. Je moet je eigen data kunnen gebruiken: die moet niet zijn opgesloten in één applicatie.
 • Toegankelijk: je gebruikt onze diensten met Windows, Mac, Linux, smartphone en tablet. Bij voorkeur via de browser, eventueel met een extra App voor mobiele devices.
 • Het blijft jouw data: wij bekijken je data niet en blokkeren of hinderen je niet als jij je data bij ons wilt weghalen. Elke applicatie kent een mogelijkheid voor export van gegevens zonder tussenkomst van ons.
 • Gebruikersvriendelijk: de software is eenvoudig in het gebruik en met een duidelijk interface. Eventuele updates kondigen we tijdig aan, zodat jij en jouw medewerkers je daarop kunnen instellen.
 • Veilig: wij gebruiken solide software en beveiligen de opslag en het opvragen van data. Alle gegevens lopen via een beveiligde verbinding tussen jouw device en de dienst(en).