Mailmerge functionaliteit met module PDF sjablonen

Als gebruiker van SuiteCRM is het handig om gebruik te maken van een specifieke betaalde uitbreiding van het CRM. In dit geval hebben we het over de Mailmerge functionaliteit icm pdf sjabloon of een word sjabloon.
Mocht je deze uitbreiding bij ons afnemen dan kan je na het lezen van deze blogpost snel aan de slag en spoedig resultaat boeken.

  1. Sjablonen creëren met de module PDF sjablonen  
  2. Mailmerge functionaliteit  
  3. Voorbeeld PDF sjablonen  
  4. Hoe maak je gebruik van deze sjablonen?  

Word niet als een spammer gezien

Gebruik je jouw CRM graag en vaak voor het versturen van Campagnes, Evenementen en overig e-mailverkeer?
Dan kan het voorkomen dat je als gebruiker soms e-mail terugkrijgt met het bericht "undelivered mail returned to sender". Dat kan natuurlijk komen doordat je een verkeerd emailadres het opgegeven of de mailbox van de ontvanger vol is.

Stroomstoring in de wijk: ECM2 niet bereikbaar - Update

Update 12:25: We zijn weer volledig bereikbaar!.


Update 11:20: We beschikken reeds sinds enkele uren weer over elektra, maar de internetverbinding is helaas nog niet beschikbaar. We hebben nog geen oorzaak gehoord, maar wellicht is er schade aan hardware ontstaan.
We zijn daarom nog steeds niet telefonisch bereikbaar en vetraagd via e-mail.


Naar verwachting zijn wij tot ca. 11.00 telefonisch niet bereikbaar door een stroomstoring in de hele wijk waar ons kanrtoor in staat.

SuiteCRM en de e mail module

 

Als gebruiker van SuiteCRM ben je intensief bezig met de gegevens binnen het CRM. Een populaire module is E-mails. In onderstaande blog leer je beter om te gaan met deze module en gerelateerde functionaliteit. Je kunt de hierbij opgedane kennis ook toepassen bij andere modules waarbij je werkt met e-mails en/of templates.

Je hebt diverse opties bij het werken met jouw e-mails. Je verstuurt 'losse' e-mails, of juist met template. Het alleen toevoegen van een handtekening onderin een e-mail kan ook.

 

Pagina's