x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

ECM2 groeit

Back to Blog

ECM2 groeit

Binnen ECM2 zullen we binnenkort een aantal veranderingen doorvoeren waardoor we aan onze klanten meer en betere diensten kunnen gaan aanbieden. We zullen dit stapsgewijs doen. Dit zal geen verdere impact hebben op de prijs en de huidige diensten die nu ondersteund worden. 

Deze communicatie is bedoeld als introductie en zal opvolging krijgen met verdere, specifieke, informatie over wat er allemaal in het verschiet ligt en waarvoor we al een tijd hard aan het werk zijn.

1. ECM2 nu

ECM2 levert al meer dan 11 jaar oplossingen voor het Midden en Klein Bedrijf met de focus op kennis- en informatiestromen. In deze tijd zijn we uitgegroeid tot een referentie op de Nederlandssprekende markt voor CRM en Documentbeheer oplossingen.

We bieden advies en het beheer van in-house en in-the-cloud systemen van verschillende Open-source software, zakelijke oplossingen, met behulp van gereedschappen en processen die door ons zelf zijn ontwikkeld. 

2. Onze kernwaarden

Samenwerking, flexibiliteit, openheid en veiligheid. We bieden kosteneffectieve oplossingen voor zaken die cruciaal zijn voor onze klanten maar die niet tot hun kernactiviteiten behoren, en specifiek het beheren van informatiestromen. Onze klanten kunnen gebruik maken van onze expertise binnen een open en flexibele samenwerking.

3. Ontwikkelingen in de markt

Nieuwe (Europese) regelgeving (denk aan AVG), technologieën, veiligheidsaspecten, globalisering…
Het wordt allemaal complexer. Vooral op het gebied van informatiebeheer is het alles behalve stil.

Dit kan kopzorgen opleveren en veel tijd (en geld) innemen. Om mee te kunnen gaan, en mogelijk hierop vooruit te kunnen lopen, zijn extra investeringen nodig.

4. Hoe reageert ECM2 hierop ?

We willen binnen ECM2 de partner van keuze blijven, en/of worden, voor het beheren van informatiestromen van onze klanten. Hiervoor moeten we groeien in mensen, kennis en oplossingen die we onze klanten aanbieden.

We hebben gekozen om dit te doen via een samenwerkingsverband die onze identiteit waarborgt en tegelijkertijd ons in staat stelt om te groeien. Samenwerkingsverbanden met onze huidige partners blijven natuurlijk bestaan.

5. Wat kan jij van ons verwachten ?

We zijn een samenwerkingsverband aangegaan binnen een mondiaal initiatief dat een ecosysteem aan het opzetten is rondom bedrijven die soortgelijke diensten aanbieden als ECM2. Dit betekent een flinke uitbreiding van ons portfolio. 

Naast nieuwe applicaties/modules/extensies boven op de huidige platforms, die reeds door ECM2 worden ondersteund, geldt dat ook voor extra ontwikkelings-, advies- en ondersteuningscapaciteit om aan klant specifieke wensen tegemoet te komen.

We zijn van plan vóór de zomer onze portfolio aan diensten flink te verrijken. We zullen dit stapsgewijs doen en zonder extra kosten voor jou, onze klant.

We blijven je in de komende maanden op de hoogte houden van alle nieuwe zaken die we gaan introduceren en hoe je daar het beste van kunt profiteren

Share this post

Back to Blog