x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

23 mei: belangrijke upgrade naar SuiteCRM 7.14

Back to Blog

23 mei: belangrijke upgrade naar SuiteCRM 7.14

In de nacht van 22 op 23 mei voeren wij een belangrijke update uit van SuiteCRM. Deze brengt de volgende voordelen met zich mee:

  1. Meer snelheid
  2. Werken met Bookmarks
  3. Nieuwe E-mail module
  4. E-mail ophalen uit MS 365
  5. Toekomst: sneller en geavanceerder zoeken met Elasticsearch

Meer snelheid

Samen met de upgrade van SuiteCRM voeren wij verschillende verbeteringen en vernieuwingen door aan “de achterkant”. Dat resulteert in een sneller functionerend CRM. En meer snelheid is volgens ons altijd welkom!

Werken met Bookmarks

Met de introductie van nieuwe modules in 2022 (vCases, vProjects) en een verdere uitbreiding van vReports, ontstaat er een steeds grotere behoefte om de gegevens daarin makkelijk te kunnen benaderen. Je draait vaak bepaalde rapportages, bent betrokken bij een project of de deadline van een case nadert. Dat zijn situaties waarin je snel en gemakkelijk direct naar de juiste plek wilt. Daar introduceren wij “Bookmarks” voor. Bij die modules zie je nu een sterretje staan. Klik daarop om een bookmark aan te maken en plaats die in een structuur. Je kunt dan via het sterretje op de bovenste menubalk snel naar al die gebookmarkte gegevens toe. Handig!

E-mail ophalen uit MS 365

Waar e-mail ophalen eerder met alleen een gebruikersnaam/wachtwoord verliep, eisen steeds meer e-mail providers meerdere authenticatiemethoden. Dat resulteert in nieuwe manieren van inloggen. Het is na de upgrade weer mogelijk om Microsoft 365 e-mail accounts toe te voegen. Een uitgebreide handleiding hoe dat gaat vind je hier (Engelstalig).

Nieuwe E-mail module

De E-mail module zier en nu meer uit zoals de andere modules in het CRM. Dat maakt het werken met e-mail makkelijker en sneller. Verder blijven functies als “Email-to-Suite” natuurlijk gewoon werken.

Door veranderingen, kan het zijn dat nieuwe e-mail niet meer wordt opgehaald. In dat geval is het nodig om de instellingen van die mailbox(en) te vernieuwen. Ga naar de betreffende mailbox(en) toe, controleer de instellingen en klik op “Test verbindingsinstellingen”. Indien dat succesvol verloopt, sla de instellingen op en controleer dat er nu wel weer nieuwe e-mail wordt opgehaald.

Toekomst: sneller en geavanceerder zoeken met Elasticsearch

Deze upgrade maakt ook de weg vrij voor andere toekomstige ontwikkelingen. Zo zijn wij aan het onderzoeken welke voordelen het heeft voor onze klanten om de Elasticsearch zoekmachine in te zetten. Die zoekmachine biedt meer verfijningsmogelijkheden, snelheid en accuratesse dan nu beschikbaar is en kan daarmee interessant zijn voor met name CRM’s met meer gegevens daarin.

Vragen of suggesties?

Mocht je vragen hebben over deze upgrade, ervaar je problemen na de upgrade, of wil je meer weten van de nieuwe mogelijkheden en hoe je die inzet? Neem dan contact met ons op via de telefoon of het formulier.

Share this post

Back to Blog