x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Het nieuwe beheerportaal

Back to Blog

Het nieuwe beheerportaal

Het is handig om te kunnen zien wie er toegang heeft tot diensten van ECM2 en om de instellingen daarvoor aan te passen. Dat kon al via ons Beheerportaal, en dat hebben we vernieuwd. Hoe kan je dit nieuwe beheerportaal bekijken en gebruiken? Open jouw browser, ga naar login.ecm2.nl en vul jouw inloggegevens in zoals je die hebt gekregen van ECM2.

Inloggen

Na inloggen via “login.ecm2.nl” krijg je een overzicht met alle diensten van ECM2 te zien. De aanwezige vierkanten zijn knoppen waarbij het duidelijk is of een dienst voor jou actief is of niet. Als je op een actieve knop klikt, open je de desbetreffende dienst.

Tussen deze knoppen staat ook een blauwe knop met de naam “Beheerportaal”. Als je daarop klikt word je doorgevoerd naar een aparte inlogpagina voor deze optie. Om veiligheidsredenen moet je hier nogmaals jouw inloggegevens invoeren, waarna het beheerportaal opent. Je kunt ook direct naar het beheerportaal gaan door “beheer.ecm2.nl” in browserbalk in te voeren.

Bewerken van gebruikers

In dit overzicht van Beheerportaal staan alle medewerkers van jouw organisatie die gebruik maken van de diensten van ECM2. Dit grafische overzicht laat jou zien wie welke software gebruikt en welke rechten zij hebben. Staat bij zo’n product een groen vierkant met de tekst “Aan”? Alleen dan is dat product actief. Dat betekent dat je die dienst afneemt voor die gebruiker en die daarop kan inloggen. Is het vierkantje rood, dan kan de gebruiker niet inloggen.

Je kunt hier ook zien of er andere Beheerders zijn binnen deze omgeving. Als in de kolom “Beheeraccount” een groen vierkant zichtbaar is, dan betreft dat een Beheerder. Deze hebben meer rechten en kunnen de gegevens en diensten van andere gebruikers aanpassen. Bedenk daarom goed of je iemand anders ook Beheerder wilt maken binnen jouw omgeving.

Meer functies volgen

Als je een gebruiker of dienst wilt verwijderen of toevoegen, dan is dat nu alleen nog mogelijk door eerst een e-mail te sturen naar de helpdesk van ECM2. In de volgende versie van dit nieuwe beheerpaneel, willen we die mogelijkheid gaan integreren, samen met verschillende andere verbeteringen.

Wij houden jullie op de hoogte van ontwikkeling op het gebied van het Beheerportaal.

Share this post

Back to Blog