SuiteCRM weergaveformaat naam

Zie je bij notatie naam van een persoon in SuiteCRM ook een kleine "m" of "u" staan?

Het kan voorkomen dat in SuiteCRM bij de namen van gebruikers een "m" staat. Dat kan hinderlijk zijn. Deze "m" staat in de bewerkweergave voor het voorvoegsel van de achternaam. De "u" betreft een achtervoegsel. Deze weergaveoptie is nu in SuiteCRM niet meer beschikbaar. Had je deze echter in je profiel ingesteld, dan is dat bij de migratie meegekomen.

Hoe kan je deze in de weergave verwijderen?

Alfresco 5.1, slimmer en makkelijker. Deel 3

 

Standaard startpagina

Na inloggen in Alfresco kom je altijd op je persoonlijke Dashboard terecht. Dat is niet voor iedereen even logisch. Alfresco heeft het nu mogelijk gemaakt voor de gebruiker om zelf een startpagina in te stellen. Op de gewenste locatie kan je ervoor kiezen daar bij de volgende keer inloggen direct op binnen te komen. Ook regelmatig wisselen van startpagina is nu simpel.

Documenten in Alfresco online bewerken met LibreOffice

Je bent bezig in Alfresco met het maken of bewerken van documenten voor jouw project. Je wilt deze graag rechtstreeks online bewerken, zonder veel handelingen. Het mooie is dat dat nu ook kan met LibreOffice vanaf versie 5.1.

Je zult zien dat er in het Actiemenu in de bestandenlijst en op de pagina met documentdetails een nieuwe optie is bijgekomen. Deze heeft ”Bewerk met LibreOffice” (of als je Alfresco in het Engels gebruikt: "Edit with LibreOffice"). Druk op deze knop en LibreOffice opent het betreffende document rechtstreeks vanuit Alfresco.

Pagina's