x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Veilige Outlook add on voor NLCloudopslag gebruikers

Back to Blog

Veilige Outlook add on voor NLCloudopslag gebruikers


Mogelijk ben je al een van de gebruikers die nu met plezier werkt met onze NLCloudOpslag, of misschien twijfel je nog. Deze plug-in kan je over de streep trekken om NLCloudOpslag te gaan gebruiken.


Waar gaat het om?

Er is recent een Outlook add-on beschikbaar gekomen die het werken met (grote) bijlages op een veilige manier makkelijker maakt. Als je Outlook gebruikt en je installeert deze (gratis) add-on, dan deel je gemakkelijker, sneller en veiliger bestanden en mappen met anderen. Dit alles rechtstreeks vanuit Outlook.

In plaats van het uploaden van bestanden als bijlage in Outlook, werkt deze add-on op een andere manier. Deze add-on zet de bestanden veilig in NLCloudOpslag en genereert een unieke link en plaatst die in jouw e-mail. De ontvanger klikt op deze link om het bestand daarna te downloaden.

Wat is het voordeel van deze werkmethode?

  • Als je Outlook gebruikt, dan is het een handige manier om bestanden direct vanuit Outlook te delen.
  • Je bespaart opslag ruimte in zowel jouw mailbox als in die van de ontvanger
  • Je kunt het delen van het bestand ook weer ongedaan maken, waardoor het bestand niet meer beschikbaar is en / of je oude versies kunt intrekken.
  • De bijlages staan niet meer (onveilig) bij iemand anders in de inbox.

Wat heb ik nodig?

Je kan via deze link een vrij te gebruiken versie downloaden, let op deze heeft minder functionaliteit dan de betaalde versie. Je download de juiste versie voor jouw p.c. en volgt daarna de Set-up Wizard.

Jij, als versturende partij, hebt wel een NLCloudOpslag account nodig waarin de bestanden worden geplaatst. De ontvangende partij heeft geen account nodig.

Maak je geen gebruik van Outlook? Dan kan je dit natuurlijk ook met de NLCloudOpslag-client of via de web interface doen. Je moet alleen zelf de link naar jouw e-mail applicatie kopiƫren en dan ben je klaar.

Share this post

Back to Blog