x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Nieuwe Kopano plug-ins: koppeling met Alfresco en PIM manager

Back to Blog

Nieuwe Kopano plug-ins: koppeling met Alfresco en PIM manager

Per direct beschikbaar hebben we een tweetal nieuwe plug-ins voor Kopano WebApp beschikbaar gemaakt. ‘Documents’: een plug-in waarmee je rechtstreeks vanuit Kopano WebApp bijlagen kan opslaan naar Alfresco én rechtstreeks bijlagen kan toevoegen aan een nieuwe mail. Ook de PIM manager helpt bij het sneller en efficiënter werken: verplaats met één druk op de knop mails naar een standaardfolder.

Documents

Activeer deze plug-in om een directe verbinding tussen Alfresco en Kopano WebApp tot stand te brengen. Met deze plug-in is het niet meer nodig om Kopano WebApp te verlaten als je bijlagen wilt opslaan naar Alfresco, of als je bestanden uit Alfresco wilt toevoegen als bijlage aan een nieuwe mail. Dat betekent dat je vanaf nu écht geen bestanden meer hoeft mee te nemen op USB-stick, of deze eerst moet kopiëren naar de lokale harde schijf! Ook verhoogt dit de veiligheid op een ‘vreemde’ computer, bijvoorbeeld bij een opdrachtgever, omdat je die nu rechtstreeks kan opslaan en toevoegen.

Volg deze handleiding om de Documents plug-in in te stellen.

Personal Inbox Management

Om efficiënt te kunnen werken, is het nodig om je Postvak-IN leeg te houden. Dat kan door belangrijke mails te verplaatsen naar een andere map, bijvoorbeeld ‘aandacht vereist’. Met behulp van deze plug-in kan je een dergelijke map voorprogrammeren, zodat je e-mail met één druk op de knop snel kunt verplaatsen naar die map. ‘Getting Things Done’ was nog nooit zo makkelijk.

Volg deze handleiding om de PIM plug-in in te stellen.

Share this post

Back to Blog