x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

Nieuwe mobiele interface voor SuiteCRM

Back to Blog

Nieuwe mobiele interface voor SuiteCRM

Al enige tijd voeren wij een mobiele interface voor onze implementatie van SuiteCRM. Deze was echter relatief beperkt. Omdat mobiel steeds belangrijker wordt, hebben we gezocht naar een vervanging daarvoor. We zijn uitgekomen bij QuickCRM: de beste mobiele interface die op dit moment beschikbaar is voor SuiteCRM.

Per direct kan je met een Android of iOS telefoon of tablet gebruikmaken van een ‘native’ app. Dat betekent dat je nog sneller werkt en dat de interface beter op jouw toestel is toegespitst.

Kies je voor de volledige versie, dan kan je:

  • Offline werken. Ga je naar het buitenland, of wil je onderweg in de trein met slechte ontvangst gegevens opzoeken of invoeren? Dan is offline werken een ideale optie.
  • Ook kan je precies instellen welke gegevens je wilt zien en kan je alle modules gebruiken via je mobiele device.
  • Bel je rechtstreeks via het nummer uit de mobiele App? Dan wordt dit contactmoment direct opgeslagen in SuiteCRM, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Heb je geen Android, iPhone of iPad, dan kan je nog steeds gebruikmaken van een verbeterde interface voor mobiele webbrowsers waar veel van deze voordelen ook voor gelden.

De standaardversie is onderdeel van Pro en hoger. De ‘Volledig mobiel’-versie kost € 3,49 per persoon per maand en kan je aanvragen via een mail aan de helpdesk met daarin de gebruikersnaan of -namen die de ‘volledig mobiel’-interface willen gebruiken. Meer over werken met en instellen van de mobiele interface in onze on-line handleiding voor SuiteCRM mobiel.

Share this post

Back to Blog