x
Ondersteuning via chat
x
Vul a.u.b. jouw gegevens in om te verbinden met een medewerker.
Jouw naam: Jouw e-mailadres: Jouw vraag:
Wachten op een medewerker......

WebApp wordt de nieuwe standaard

Back to Blog

WebApp wordt de nieuwe standaard

Afgelopen week hebben we de nieuwste versie geïnstalleerd van Kopano WebApp: de web interface van het Kopano e-mailpakket. De WebApp interface was qua uiterlijk en gebruiksgemak al superieur aan Webmail, maar door een aantal verbeteringen die deze versie met zich meebrengt, is deze nu functioneel gelijk aan de Webmail interface. Om onze klanten de beste gebruikservaring te bieden, maken wij WebApp vanaf maandag 24 februari de standaard interface voor Kopano van ECM2. Wij raden iedereen die dit nog niet gedaan heeft aan om de WebApp te proberen. Indien WebApp nog wat onwennig is: we hebben ook de handleiding een update gegeven. Webmail blijft echter wel beschikbaar via hetzelfde adres. Wil je daar gebruik van blijven maken? Sla dat adres dan op in je browser.

Nieuwe functies WebApp 1.5

  • Je kunt email sturen uit naam van een ander persoon, en anderen toestaan dit voor jou te doen.
  • Email bewaren als EML-bestand: Sla je emails lokaal op. Rechts klikken > ‘Save email as file’.
  • Nieuwe officiële browserondersteuning: Google Chrome 32 en Internet Explorer 10.
  • Weeknummers: In de mini-agenda staan nu links de weeknummers genoemd.
  • Inline afbeeldingen: Je kunt nu afbeeldingen rechtstreeks in de email-body plakken. (Let op dat niet iedere email client deze methode ondersteunt.)
  • Verschillende andere kleinere verbeteringen

Automatische configuratie applicaties in Mac OS X

Waar het instellen van je account in Outlook, smartphone en tablet al vrij eenvoudig was, hebben we er nu ook voor gezorgd dat dit voor Apple OS X producten eenvoudiger wordt. Om Mail, Agenda en Contacten op een iMac in één keer te kunnen instellen, hebben we een profiel aangemaakt. Na  het openen van dit bestand wordt je enkele keren om je inlognaam en wachtwoord gevraagd, waarna de applicaties zijn ingesteld. Geen gedoe dus meer met serveradressen en poortnummers. Lees voor meer informatie en overige MacOS.

Share this post

Back to Blog